yapp-homepage-slider

Specialist in het maken van video's, websites,
social media marketing
en zoekmachine marketing.

Stage front-end development

Heb jij een passie voor het bouwen van websites en apps en wil je deze disciplines graag verder ontwikkelen? Mooi! Lees dan verder.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en leergierige stagiar(e) die ons team komt versterken. Je komt terecht in een klein, dynamisch bedrijf waar je meedraait als volwaardig teamlid.

Wat je gaat doen

Jij gaat samen met onze web developers aan de slag om diverse websites, webshops en/of apps te bouwen. Dit doe je zowel voor onze klanten als voor YAPP zelf.

Wat verwachten wij van jou

  • Je volgt een opleiding in de richting van media development;
  • Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je zit in het 3e of 4e jaar van je opleiding;
  • Je hebt kennis van WordPress;
  • Je hebt kennis van HTML5, CSS, Javascript en Webdesign (must);
  • Kennis van SASS, AngularJS, NodeJS, Git en PHP zijn een pré;
  • Je bent communicatief vaardig.

Wanneer je ook enige kennis hebt van back-end development worden wij enthousiast!

Hier kom je terecht

Wij werken met een klein, gezellig team waar naast hard werken ook veel lol gemaakt wordt. Naast je eigen werkzaamheden heb je ook de mogelijkheid om kennis te maken met andere disciplines binnen onze branche. Het kantoor bevindt zicht in Amsterdam-Duivendrecht en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heb je interesse?

Stuur dan een mailtje met een korte motivatie, CV en eventuele portfolio naar office@yapp.nl o.v.v. “Stage front-end development.” Je kunt je brief richten aan Jasper Brink.

Over YAPP Multimedia Marketing

YAPP is een full service multimedia marketingbureau dat zich bezighoudt met het produceren van video’s, ontwikkelen van websites en de optimalisatie van deze producten. Daarnaast bedenken wij online marketing en social media strategieën. Ons doel is de inzet van de optimale marketingmix om meer bekendheid en rendement te realiseren voor onze klanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.