Vernieuwde website van YAPP

Vernieuwde website van YAPP

Na een jaar hard werken is de vernieuwde site van YAPP klaar en live!

De outlines van deze website waren al klaar in september maar wij hebben tussendoor 4 nieuwe projecten aangepakt waardoor onze site geen hoogste prioriteit kreeg, dit zullen veel van jullie vast herkennen. Gelukkig is het nu zover en presenteer ik graag aan jullie onze vernieuwde website.

Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie van de nieuwe vormgeving en functies vinden. Het zal je wellicht opvallen dat wij voor een videobedrijf relatief veel tekst gebruiken, dit heeft vanzelfsprekend met SEO te maken. Natuurlijk vinden wij Video-SEO zeer belangrijk maar helaas lezen Google en Bing Crowlers nog steeds alleen maar platte tekst.

YAPP bestaat inmiddels 6 jaar en wij zijn inmiddels uitgegroeid van een High-End Film & TV productiehuis naar een volwaardig Video Marketing Bureau. Dit verschil is vooral te merken voor onze klanten.

We weten allemaal dat het internet aan de vooravond van de videorevolutie staat maar het moet wel een meerwaarde hebben. Natuurlijk kun je overal een videootje laten opnemen en editen maar wat levert dit jou op? Klikken je klanten na het bekijken van de video wel door naar je conversiepagina? En is jouw Youtube Kanaal goed aangemaakt, in de juiste look and feel en geoptimaliseerd voor SEO?

Ben je op zoek naar de juiste antwoorden op dit soort vragen? Wil je meer uit je huidige kanalen halen of is je bedrijf toe aan professionele en effectieve videopresentatie dan bespreken we graag je kansen. Tot die tijd ben ik erg benieuwd hoe jij onze nieuwe website ervaart.. Enjoy!!

Jasper Brink – CEO