10 visuele marketingtrends voor 2016 [infographic]

10 visuele marketingtrends voor 2016 [infographic]

We tellen de laatste weken van 2015 af. Sommigen kijken al een tijdje stiekem uit naar het nieuwe jaar. Anderen zijn te druk om nog alles voor de kerstvakantie af te ronden. Traditioneel is dit de periode van rijtjes, terugblikken en vooruitkijken. Wat gaat 2016 ons brengen? Welke trends kunnen we verwachten?

Op deze vraag wilde Curalate graag een antwoord. En dan specifiek over visuele marketing, wat dit jaar een vlucht heeft gemaakt. Visuele content heeft volgens de makers van onderstaande infographic marketing veranderd. Nu er dagelijks miljarden aan visuele content online wordt gedeeld, hebben consumenten meer mogelijkheden dan ooit tevoren om producten en diensten te ontdekken. Voor organisaties en merken betekent dat alert zijn en nadenken over een strategie ten opzichte van visuele (content)marketing en communicatie.
Wil je alle 10 visuele marketingtrends van 2016 lezen? Of wil je graag weten of je op de goede weg bent met je contentmarketingstrategie? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken.

 

Bron: https://www.frankwatching.com

Infographic 10 visuele martketingtrends 2016