YAPP

“Wij adviseren je graag over jouw online uitdagingen en denken graag met je mee om concepten succesvol vorm te geven.”

Over YAPP Multimedia Marketing

YAPP is hét video en online marketing bureau, gevestigd in Amsterdam. Wij houden ons bezig met het bouwen van websites, produceren van video’s en alle (andere) facetten binnen online marketing. Door jarenlange ervaring in de televisiewereld is YAPP de specialist in het produceren van video’s voor on- en offline kanalen. Naast het produceren van video’s houden wij ons bezig met de ontwikkeling en het beheren van diverse websites voor onze klanten. Deze brengen wij onder de aandacht bij de juiste mensen door alle online marketingmiddelen in te zetten die er (nodig) zijn. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar. Elke organisatie is anders, dus wij passen de online strategie aan op de wensen en behoeften van onze klanten. In het kort houden wij ons bezig met:

Yapp is jouw online development bureau met de laserfocus op maximaliseren van online rendement.
Met de inzet van de diensten van YAPP kun je effectief je doelstellingen realiseren en meten.
Ga samen met YAPP op zoek naar de unieke mix van content, waarin we onze specialismen en innovatieve ideeën kunnen omzetten naar rendement voor jouw onderneming.

Directeur Jasper Brink

Na jarenlange ervaring als cameraman voor diverse TV zenders en alle aan YAPP verbonden professionals hebben hun strepen verdient in online, video en social media marketing.

In onze HD studio staat alle apparatuur dat nodig is bij het produceren en editen van hoogwaardige videoproducties, inclusief kleurcorrecties voor HD TV kwaliteit.

Nadat wij ons jarenlang hebben bewezen als kwalitatieve Film & Videoproducent zijn wij sinds 2012 verder gegroeid naar een full service creatief bureau waarbij videomarketing centraal staat. Dankzij onze partnership met Google worden Video’s niet slechts een nice-to-have maar door middel van online conversie juist een need-to-have dienst.

LinkedIn en Twitter