fbpx

Website optimalisatie

Het optimaliseren van je website voor de gebruiker (UX) en voor de zoekmachines (online vindbaarheid). We gaan hier verder in op het optimaliseren voor de zoekmachines. Dit doen wij middels drie pilaren die je vast al eens eerder bent tegengekomen op onze website: Relevantie, Techniek en Populariteit.

Online relevantie (SEO)

Zoekmachine algoritmes hebben honderden aspecten die bepalen op welke positie jouw url komt wanneer iemand een zoekopdracht uitvoert. Een zoekmachine toont alleen zoekresultaten die een relevant antwoord geeft op de vraag van de zoeker.

Dus.. Wees relevant voor jouw product of dienst met de content op jouw website of shop. Het is zo belangrijk maar het blijft nog te vaak links liggen wanneer ondernemers hun boodschap de wereld in roepen. Blijf bij de kern van je product of dienst, maar unieke en extreem relevante content voor jouw product of dienst en zorg dat je aanwezig bent online daar waar jouw doelgroep zich bevindt. 

Daarnaast zorg je er voor dat je meetbaar inzicht hebt in het gedrag van jouw bezoekers. Heb je jouw pagina’s op de juiste manier opgebouwd (on-page SEO) en is het duidelijk voor de bezoeker wat jij van hem wilt. Converteren uiteraard!

Techniek (Technische SEO)

Ofwel technische SEO, het optimaliseren van de gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Google houd zich hier de laatste jaren enorm mee bezig, dat is ook terug te zien aan de laatste grote updates. Mobile First Indexing en de Core Web Vitals updates bijvoorbeeld. Meer mobiele gebruikers en allemaal ongeduldig dus de snelheid van je website en de interactie met de gebruiker is key. 

De simpelste dingen als bijvoorbeeld een afbeelding op het juiste formaat uploaden met een relevante benaming en een alt-tekst worden vaak al over het hoofd gezien. Het zijn dit soort kleine dingen die je op de lange termijn zo veel gaan opleveren.

Populariteit (Linkbuilding)

Naast focus op relevantie en techniek helpt de populariteit van jouw website je posities verder te boosten. Hiermee vergroot je de autoriteit van je website. Je gaat actief op zoek naar relevante, betrouwbare en autoritaire websites die een link naar jouw site willen plaatsen op hun website. 

Linkbuilding is een vak apart, wanneer je dit verkeerd aanpakt kan het enorm slecht voor je uitpakken. Google kan je een penalty geven waardoor je slechter of zelfs niet meer zichtbaar bent in de zoekmachine. Ga hier dus zorgvuldig mee.

Zelf je WordPress website optimaliseren?

Website optimalisatie zelf oppakken of uitbesteden? Wij bieden jou twee handvatten om aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw website of shop. Start met onze WordPress SEO scan en ontvang een checklist op maar. Voer deze stappen uit en zet de basis van je fundering zelf op. 

SEO uitbesteden?

Geen tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan? Wij bouwen binnen 12 maanden een stabiele fundering onder jouw WordPress website of WooCommerce shop.

Zelf starten: De SEO scan

Beginnende ZZPer of MKBer? Bouw de basis van je WordPress website of WooCommerce shop direct goed. Bestel onze SEO scan en voer de stappen voor jouw website uit.

 • Meetbaarheid ingesteld
 • Tips voor de beste tools
 • Pagina’s met de juiste opbouw
 • Groei in online zichtbaarheid
 • Groei in relevant verkeer

Binnen 3 maanden na het optimaliseren van jouw website of shop behaald jij gegarandeerd meetbaar meer relevant verkeer, omzet en winst. Bestel onze SEO scan hier

Website optimalisatie uitbesteden

Website optimalisatie uitbesteden, YAPP bouwt in een traject van drie maanden een stabiele SEO fundering onder jouw website of shop. 

 • Meetbaar meer resultaat
 • Meer echt relevant verkeer
 • Site is technisch op orde
 • Groei in online zichtbaarheid
 • Groei in organische leads
 • Meer omzet en winst

Na ons traject staat jouw website of shop als een huis. Zijn je pagina’s, structuur, on-page SEO, techniek en populariteit on point & ready to grow. 

20% meer omzet met jouw WordPress website of WooCommerce shop binnen 12 maanden gegarandeerd.

Investering: € 1.000,- p.m.
Duur: 12 maanden

Intake aanvragen website SEO optimalisatie

Laat je gegevens hieronder achter en wij bellen jouw op werkdagen binnen twee uur na de aanvraag op om een intake in te plannen!