fbpx
YAPP Online Marketing - WordPress SEO bureau

Vacature: SEO Specialist

Ben jij gepassioneerd over het optimaliseren van online aanwezigheid? Heb je een scherp oog voor zoekmachine optimalisatie en een creatieve geest die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om websites naar de top van de zoekresultaten te brengen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij YAPP, Hét WordPress only SEO bureau in de Benelux

Soliciteer nu!

Specialist in WordPress

Puur gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie voor WordPress sites.

Persoonlijke ontwikkeling

Groei, leer en ontwikkel jezelf tijds het uitvoeren van je vak

Markt conform salaris

Markt conform salaris en 25 vakantie dagen per jaar.

Over ons SEO bureau

Bij YAPP geloven we dat online zichtbaarheid de sleutel is tot het succes van elk bedrijf. Wij zijn een toonaangevend SEO bureau dat zich toelegt op het helpen van onze klanten om online op te vallen.

Ons team van experts, creatievelingen en innovators werken samen om op maat gemaakte SEO-strategieën te ontwikkelen die resultaten opleveren. Van het optimaliseren van websites tot het bedenken van creatieve content, we doen het allemaal met passie en toewijding.

Jouw rol binnen YAPP

Als SEO Specialist bij YAPP word je een belangrijk onderdeel van ons team. Je zult verantwoordelijk zijn voor het analyseren van websites, het identificeren van kansen voor verbetering en het implementeren van effectieve SEO-strategieën.

Of het nu gaat om het optimaliseren van on-page-elementen, het uitvoeren van zoekwoord onderzoeken of het monitoren van de nieuwste algoritme-updates, jij bent degene die onze klanten helpt om hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken.

Wat zoeken wij:

  • Ervaring met zoekmachine optimalisatie en bewezen resultaten in het verbeteren van de organische zoekprestaties van websites.
  • Kennis van de laatste SEO-trends, tools en best practices.
  • Het analyseren van websitedata en het maken van rapporten om de prestaties te meten en aanbevelingen te doen voor verbetering.
  • Creatieve mindset 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamwork.

Wat bied YAPP:

  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd.
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling en groei.
  • Een hecht team van enthousiaste professionals die gedreven zijn om succes te behalen.
  • Concurrentieel salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer vandaag nog!

Bij YAPP bieden we niet alleen een stimulerende werkomgeving, maar ook kansen voor persoonlijke en professionele groei. Als jij gelooft dat SEO niet alleen een baan is, maar een passie, dan willen we jou in ons team!

Ben jij klaar om je passie voor SEO te benutten en deel uit te maken van een bedrijf dat bedrijven helpt om online te schitteren? Stuur vandaag nog door je CV en motivatiebrief!