fbpx

SEO-specialist. Meer verkeer, leads en omzet.

YAPP Online Marketing helpt met haar SEO-specialisten ondernemers aan meer leads, omzet en winst door de organische vindbaarheid te optimaliseren. Dit doen we door vier facetten te analyseren en deze vervolgens maand tot maand met een strategie op maat te optimaliseren.

Optimalisatie voor de zoekmachines door een SEO-specialist

Meer dan de helft van de zoekmachine gebruikers klikt op een van de eerste drie zoekresultaten. Het is dus van groot belang om hier als ondernemer tussen te staan. Hoe kom je hier tussen? Door jouw website te laten optimaliseren door een SEO-specialist.

Het optimaliseren van een website komt niet alleen neer op zoekwoorden plaatsen of een stuk content schrijven. Wij verdelen SEO onder in vier vlakken:

  1. Relevantie (content)
  2. On-page SEO
  3. Technische SEO
  4. Autoriteit (linkbuilding)

Als SEO-specialist heb je dan ook kennis nodig verdeeld over deze vlakken. Om de strategie te laten werken zul je deze onderdelen met elkaar moeten combineren. Zo gaan we jouw online concurrent van zijn positie drukken en zelf een top 3 positie te bereiken.

Reverse engineering met SEO 

Wij zijn fan van reverse engineering. In onze analyse kijken we hoe jouw online concurrent het doet, wat hij/zij beter doet dan jouw en welke onderdelen hem of haar succes hebben gebracht. Met deze inzichten bouwen we de SEO strategie verder op.

De groei van Mac voor minder

De groei van Mac voor minder

Sinds 2017 klant bij YAPP. Enorme groei mee gemaakt, van verkopen op Marktplaats tot een custom webshop op WooCommerce.

Webshop bekijken: www.macvoorminder.nl

584,5%

GROEI IN OMZET

175,3%

MEER RELEVANT VERKEER

Wat doet een SEO-specialist?

SEO wordt nog wel eens onderschat. Een tekst schrijven, wat zoekwoorden erin plakken en afwachten tot de zoekmachine het oppakt. Zo klinkt het wel makkelijk toch? Maar helaas is het niet zo simpel. Een SEO-specialist houd zich met veel meer bezig dan alleen een zoekwoorden onderzoek en copywriting. 

Als we het heel theoretisch gaan bekijken werkt een SEO-expert voor de klanten van zijn klant. Wij moeten er achter komen hoe de klanten van onze klant zoeken en welke informatie zij willen zien. Als SEO-specialist analyseren we:

  • Jouw doelgroep
  • De customer journey
  • De zoekintentie van de gebruikers
  • Gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Snelheid van de site

En nog veel meer. 

Vroeg beginnen met investeren in SEO 

SEO is een stuk breder en vooral waardevoller dan de meeste ondernemers denken. Investering in het optimaliseren voor de zoekmachines kost in het begin tijd en uiteraard geld. Maar wanneer het loopt heb je goud in handen, daarom kan je niet vroeg genoeg beginnen. 

Het blijft altijd een ongoing proces, jouw concurrent of Google zal niet stil blijven zitten. Continu bezig blijven met SEO is een must om je posities, leads en omzet te waarborgen.

Sparren met een SEO-specialist?

Jouw website laten checken door een SEO-specialist waarna je 30 minuten kunt sparren op basis van de cijfers? Wij scannen de website en jouw SEO posities voor 29,-. En in 30 minuten heb jij inzichtelijk wat nodig is om nr #1 in jouw branche te worden.

Wat is belangrijk voor SEO?

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste voor SEO de eindgebruiker centraal te stellen. Dit is Google’s einddoel namelijk ook. Alle richtlijnen van Google zijn gefocused op: Het beste resultaat voor de gebruiker. 

Je website moet technisch in orde zijn zodat deze snel en gebruiksvriendelijk is. Je pagina’s moeten indexeerbaar zijn en een bezoeker moet makkelijk en snel kunnen vinden waar die naar op zoek is. 

Google kijkt daarnaast naar de opbouw van de pagina, denk aan headings, in en externe links, afbeeldingen, meta titles en descriptions. Is de content duidelijk en goed leesbaar en geeft het antwoord op de vraag van de zoeker.

Klopt dat alles dan kijkt Google naar de autoriteit van je website. Je bouwt autoriteit op door in te zetten op Linkbuilding. Relevante, betrouwbare en autoritaire websites die naar jouw pagina linken geven waarde door en is een pijler voor een betere online vindbaarheid binnen de zoekmachines.

Onze SEO werkwijze 

Zoals boven aangegeven zijn wij fan van reverse engineering. We werken met een SEO strategie van maand tot maand, bij ons geen vaste contracten voor bepaalde looptijden. Dat voelt voor beide partijen als een strop. 

Wij geloven in onze kennis en kunden, wanneer wij goede resultaten behalen moet er een gekke reden zijn om te stoppen. Toch? Daarom, niks vast, altijd transparant met het oog op resultaat. 

Meer weten over onze SEO diensten of werkwijze, bel gerust of laat je gegevens achter en wij bellen jou binnen 1 werkdag.