20% meer omzet met jouw WordPress website of shop.

12 maanden traject waarin de SEO fundering wordt gelegd. Hiermee behaal jij meer relevant verkeer, echte leads, omzet en winst.

Inzichtelijk traject

Een concreet stappenplan voor 12 maanden. Maandelijks een persoonlijke update waarbij wij jouw als klant mee nemen door het gehele traject.

Meetbaar resultaat

Na een nulmeting wordt de meetbaarheid ingesteld en gefilterd. Zo hebben wij meetbaar resultaat vanaf de eerste maand alles inzichtelijk.

Nergens aan vast

Wij werken met maandelijks opzegbare samenwerkingen. Voor beide partijen is het alleen prettig werken wanneer wij beide met elkaar willen werken.

Jouw website is een sales machine!

Men vergeet nog wel eens dat een website eigenlijk een sales machine hoort te zijn. 

Heb je nu iemand op de sales zitten, wellicht jij zelf? 

Diegene (of jij) is wel eens ziek, moet op vakantie of in het geval een een sales dame kan er nog een zwangerschapsverlof in zitten. 

Een website daarentegen draait 24/7 door zonder menselijke kwaaltjes. Tuurlijk, een servers storing of een update hier en daar. Maar 99.9% van de tijd is deze up and running. 

Laat deze dan niet verstoffen! Zorg voor je website als je voor je personeel zou doen. Met minder inspanning, zonder moeilijke gesprekken, zonder ziektedagen meer resultaat behalen?

Hoe staat jouw sales machine ervoor?

Bestel onze SEO keuring. Weet binnen 3 werkdagen waar jouw online kansen liggen en hoe ook jij 20% meer omzet kunt behalen met jouw sales machine!

SEO is een marathon, geen sprint

We scheppen graag de juiste verwachten voor we met elkaar starten. SEO is een marathon en absoluut geen sprint. Wij bieden bewust alleen een traject van 12 maanden. In de eerste 6 maanden doen wij veel. Maar jij zal nog weinig zien kwa leads of omzet.

Tuurlijk we nemen jouw gedurende het traject mee door de stappen en optimalisaties die wij uitvoeren. En alles is natuurlijk meetbaar en inzichtelijk.

SEO rendement inzicht
SEO rendement inzicht

Goed, nu dat duidelijk is. Let’s have a chat.

  SEO een duurzame investering

  Vergelijk de investering in SEO met het kopen van een huis. Door de hypotheek maandelijks af te lossen bouw je een stuk vermogen op. Wanneer je stopt met betalen blijft ten alle tijden het betaalde deel van je investering staan. 

  Zo is dit dat ook met SEO, de opbouw van je online sales man blijft je langer dienen dan dat je een marketing bureau inhuurt. 

  Als we kijken naar zoekmachine adverteren (SEA) kun je dit vergelijken met een huis huren. Je hebt onderdak zolang je betaald. 

  Vertaald naar online, je krijgt verkeer zolang je advertenties lopen en jij ze dus betaald. 

  Zodra je de geldkraan dichtdraait ben je je verkeer ook kwijt. SEA helpt in het begin zeker om de aanwas op gang te brengen. 

  Maar zorg in de tussentijd dat er gebouwd aan een stabiele SEO fundering. Dit gaat je op de lange termijn veel verder brengen en meer opleveren.

  Samen palen slaan? Bestel onze SEO scan en krijg binnen 3 werkdagen inzicht in online kansen die nu onbenut blijven.

  Weer meer vrije tijd door relevant verkeer, echte leads, omzet en winst.

  De bouw aan een stabiele SEO fundering voor jouw WordPress website gaat je niet alleen meer omzet opleveren.

  • Je kan weer je bezighouden met zaken waar je meer verstand van hebt.

  • Je hebt weer tijd voor de dingen die er echt toe doen.

  • Minimaal 20% meer omzet binnen 12 maanden.

  Investering: € 1000,- per maand
  Tijdspad: 12 maanden
  Belofte: 20% meer omzet