fbpx

De SEO checklist voor WordPress

Download onze gratis SEO checklist. Implementeer & optimaliseer je website en help jezelf naar meer online succes.

Hey wakkere ondernemer! Loop je vast wanneer het gaat om organisch zoekverkeer? Weet je niet hoe je aan de slag moet met je website om meer uit de zoekmachines te halen? Geen zorgen, we got you! Onze SEO checklist geeft inzicht in de basis elementen om jouw site SEO ready te maken.

Optimaliseren met de SEO checklist

Het zal je op den duur enorm gaan helpen. Op den duur? Ja, sorry. Het zal helaas niet zo zijn dat wanneer je deze week je website optimaliseert je volgende week op nummer 1 staat.. Optimaliseren voor de zoekmachine kost tijd. Zoekmachine bots moeten jouw website vinden, je pagina’s crawlen, renderen en waarderen voor dat ze jouw pagina gaan ranken.

Dit kan binnen een paar dagen maar vaak duurt het wel wat langer. Effect van optimalisaties zien we meestal pas terug na z’n 2 tot 3 maanden. Geduld maar vooral consistentie is een must. En hoe eerder je hiermee begint hoe beter.

Onze checklist is gericht op WordPress gebruikers. De plugin’s die worden aangeraden zijn dus voor WordPress, de rest van de alle punten zijn toepasbaar voor op elk platform.

SEO Basis regels

Er zijn een aantal simpele basis regels die voor het oprapen liggen wanneer je even Googled. Toch volgt 90% van de ondernemers de basis principes niet.. Zonde, want zodra hier nader hand mee aan de slag gaat zal er meer tijd en dus geld voor online marketeers nodig zijn om stappen te maken.

On-page SEO onderdelen
On-page SEO onderdelen

Download onze SEO checklist en bouw die fundering. Hou je aan de basis principes en groei je organische zichtbaarheid, relevante leads, omzet en winst.

Website optimalisatie uitbesteden?

Laat je website optimaliseren door YAPP. Behaal 20% meer omzet binnen 12 maanden met jouw WordPress website of shop. Wij bouwen een stabiele SEO fundering onder jouw site wat zorgt voor een stroom aan relevante leads, meer omzet en uiteraard meer winst.

Inzicht krijgen in hou jij er nu voor staat?

Voor 29,- euro bestel je onze SEO scan. Ontdek waar jij winst laat liggen en bouw aan je online zichtbaarheid. Dit is het startpunt naar meer echte leads, omzet en winst.