fbpx
Hartje Amsterdam het Rijksmuseum - SEO bureau Amsterdam, YAPP Online Matketing

SEO Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO bureau in Amsterdam? Onze SEO specialisten beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor WordPress websites en webwinkels (WooCommerce).

SEO website scan bestellen

15 jaar ervaring

YAPP heeft meer dan 15 jaar ervaring in Online.

Meetbaar resultaat

Iedere maand de resultaten begrijpbaar inzichtelijk

Maand tot maand

Nergens aan vast, geen contract, maandelijks opzegbaar.

SEO bureau Amsterdam

Ondanks het informatie overschot omtrent SEO maken nog maar weinig ondernemers goed gebruik van hun organische vindbaarheid. Een nieuwe website is niet direct goed vindbaar wanneer deze live gezet wordt. Sterker nog vaak wordt er tijdens het development proces amper rekening gehouden met SEO en de migratie van de bestaande website. 

Ons SEO bureau in Amsterdam is gespecialiseerd in WordPress SEO, draait jouw website op dit open-source CMS systeem en wil jij meer leads, omzet en winst halen uit de zoekmachine Google? Of wil je overstappen op WordPress maar weet je niet waar te beginnen? Contact ons SEO bureau in Amsterdam dan vandaag nog!

Contact met onze SEO agency Amsterdam?

Op werkdagen bereikbaar op: 06-14470331. Liever terug gebeld worden? Laat jouw gegevens in het onderstaande formulier achter en onze SEO specialisten bellen jouw binnen 1 werkdag terug.

  De groei van Mac voor minder

  De groei van Mac voor minder

  Sinds 2017 klant bij YAPP. Enorme groei mee gemaakt, van verkopen op Marktplaats tot een custom webshop op WooCommerce.

  Webshop bekijken: www.macvoorminder.nl

  584,5%

  GROEI IN OMZET

  175,3%

  MEER RELEVANT VERKEER

  Werkgebied SEO bureau YAPP Online Marketing

  Verdeeld over het noorden van ons land biedt YAPP Online Marketing zoekmachine optimalisatie aan in Amsterdam, Zaandam, Oostzaan, Purmerend, Haarlem, Amstelveen, Amersfoort, Meppel, Zwolle, Giethoorn, Genemuiden en Hoogeveen.

  In 3 stappen hoger in Google met jouw WordPress site

  Hoger in Google komen in 3 stappen door het SEO bureau Amsterdam

  Bestel onze WordPress SEO scan

  Wanneer jouw Google posities en het online succes van jouw bedrijf achterblijven, is het tijd voor een second opinion van de online strategie.

  Maandelijkse strategie op maat

  Zoals het oude gezegde: Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. SEO is voor iedere branche en ieder bedrijf anders, jouw SEO strategie dus ook.

  Kom hoger op Google in jouw branche

  Rank hoger in Google met jouw website, ontvang meer relevante leads, omzet en winst door de juiste online zichtbaarheid.

  Stap 1 bestel van onze SEO scan. Een no brainer, voor € 29,- inzicht in onderdelen waar winst te behalen is met jouw online strategie, zichtbaarheid en website.

  Reverse Engineering SEO optimalisatie Amsterdam.

  Wie is jouw online concurrent? Wat doen zij om online succes te behalen? Reverse Engineering, jouw online concurrent heeft succes door een bepaalde strategie. Deze strategie werkt, anders staan zij niet boven jouw in de zoekmachines. 

  Een onderdeel van onze SEO strategie voor jouw bedrijf zal hieruit bestaan. Jouw online concurrent evenaren om deze vervolgens dubbel en dwars voorbij te streven. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden.

  YAPP Online Marketing Amsterdam sinds 2007

  Wat begon als een videoproductiebedrijf in 2007 is uitgegroeid tot het Zoekmachine Marketing bureau van Amsterdam voor ondernemers met een WordPress website of webwinkel. Onze jaren expertise in online biedt onze klanten veel voordelen. Jij hoeft niet meer in valkuilen te trappen, wij hebben de meeste al voor jouw gedicht.

  Ons SEO bureau is niet alleen gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, maar heeft ook brede kennis op het gebied van website ontwikkeling en conversie optimalisatie. 

  Een van onze SEO specialisten is van origine Interactie Vormgever en kent zo ook alle do’s and don’ts als het gaat om User Experience, webdesign en conversie optimalisatie.

  Waarom SEO uitbesteden aan YAPP Online Marketing?

  Anders dan de meeste SEO bureaus doen wij niet aan contracten voor een bepaalde looptijd. Nee wij werken van maand tot maand, onze resultaten zorgen voor een lange samenwerking. We houden het flexibel, zo ook met het maandbudget. 

  Wij moeten er niet aan denken dat we een paar maanden of misschien wel een jaar/jaren vastzitten aan een bedrijf die eigenlijk niet met ons verder wil werken. Wij gaan voor succesvolle samenwerkingen. 

  Samenwerking starten SEO bureau Amsterdam

  Stap 1 bestel van onze SEO scan. Een no brainer, voor € 29,- inzicht in onderdelen waar winst te behalen is met jouw online strategie, zichtbaarheid en website.

  • Uitgebreide website analyse

  • Scan van on-page, techniek en autoriteit

  • Uitgevoerd door echt SEO specialisten

  WordPress SEO scan

  Ontdekken jij hoe je nummer #1 op Google wordt in jouw branche?

  € 29,-
  WordPress SEO scan bestellen Meer informatie SEO scan

  SEO kickstart strategie

  Kickstart de vindbaarheid van jouw WordPress website in 2023.

  € 1.500,-
  Kickstart strategie bestellen Meer informatie SEO kickstart

  WordPress SEO optimalisatie

  Maandelijkse SEO optimalisatie van jouw WordPress website.

  Meer informatie WordPress SEO