Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om een website beter te laten scoren op de (gratis) organische zoekresultaten. Door de verschillende onderdelen goed toe te passen en op elkaar aan te sluiten zal Google de website hoger indexeren. Hierdoor zal de website hoger komen in de organische zoekresultaten waardoor de website gezien wordt door meer consumenten. Het is bij zoekmachine optimalisatie wel belangrijk dat alle onderdelen goed in elkaar zitten. Als de content van een website niet gebruiksvriendelijk is zullen veel consumenten niet overgaan tot conversie. Hetzelfde geldt voor een slechte website techniek en structuur, dit kan consumenten demotiveren om over te gaan tot een conversie. Verder spelen het aantal links naar de website van een ander domein ook een rol. Hoe meer (kwalitatieve) links er zijn, hoe hoger de website in de zoekresultaten eindigt. Een nadeel van zoekmachine optimalisatie is wel dat het een tijdje kan duren voordat verbeteringen en aanpassingen zichtbaar zijn in de zoekmachines. Zoekmachine adverteren heeft daarentegen wel meteen resultaat, omdat de campagnes meteen online staan.

SEO specialisten

Onze SEO specialisten werken stapsgewijs aan een continue verbetering van de vindbaarheid van jouw website. Dit betekent vooral het zorgen voor meer relevante bezoekers naar de website, waardoor de kans op een conversie vergroot wordt. Onze SEO specialisten geven advies over hoe een betere zichtbaarheid gerealiseerd kan worden in zoekmachines, om een maximaal resultaat te halen uit zoekmachine optimalisatie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een gratis nulmeting aan!

De voordelen van SEO

Het goed en continu toepassen van SEO leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van een website en/of webshop in de zoekmachines. SEO heeft dan ook meerdere voordelen, namelijk:

  • Een hogere positie in de zoekresultaten zorgt voor meer vertoningen bij zoekopdrachten
  • Een hogere positie leidt tot meer clicks naar de website en/of webshop
  • Meer onbetaalde bezoekers
  • Minder bezoekers die naar de website van de concurrent gaan
  • Door SEO toe te passen wordt de websitestructuur overzichtelijker voor zowel zoekmachines als bezoekers
  • Het toevoegen van teksten heeft een grote invloed op de online vindbaarheid

Passie voor zoekmachine optimalisatie

YAPP Multimedia Marketing heeft de juiste vakmensen om jouw website zichtbaar te maken op zoekmachine optimalisatie gebied. Het is niet alleen hun werk maar nog meer hun passie. Daarom mag je er van uitgaan dat onze vakmensen met jouw website aan de slag gaan alsof het hun eigen website is.

Bent u geintereseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?