WordPress

Wat is WordPress?

Wordpress is ooit begonnen als website voor iedereen die zijn of haar eigen blog wilde beginnen. Inmiddels kun je veel meer met WordPress dan alleen bloggen. Zo kun je met WordPress niet alleen een complete website bouwen, maar is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld je eigen webshop te starten. Na de oplevering van je site is het heel gemakkelijk om zelf de website bij te houden en te voorzien van nieuwe teksten, afbeeldingen, video’s etc.

Waarom WordPress?

Wellicht heb je een degelijke website nodig met informatieve video’s over je product en/of dienst. Of je wilt een betrouwbare webshop starten, met WordPress zal je makkelijk en succesvol resultaat boeken. Dankzij het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) kun je zelf je site up to date houden. Daarnaast is het CMS van WordPress open source waardoor je website altijd goed beschermd is en wordt voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Uiteraard wordt je website door de specialisten van YAPP Multimedia Marketing voorzien van de juiste technieken waardoor je makkelijk te vinden bent door je doelgroep binnen de zoekmachines.

Zet YAPP in voor je online visitekaartje of webshop.

Onze specialisten bij YAPP Multimedia Marketing horen graag wat je wensen zijn voor je toekomstige WordPress site en vertalen dit naar een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook als je nog geen duidelijk beeld voor ogen hebt adviseren onze specialisten je graag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van WordPress, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media en video marketing. Bekijk snel ons portfolio of neem contact met ons op via info@yapp.nl voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?