Webshop video

Webshop video

Een webshop is tegenwoordig onmisbaar als verkoopkanaal. Waar je in de winkelstraten steeds meer leegstand ziet, wordt de digitale winkelstraat steeds drukker. Bijna alles wat je in de winkel koopt is ook online te bestellen. Kijk alleen al naar alle TV commercials van webshops die op een avond voorbij komen.

Opvallen doe je allang niet meer met alleen een flitsend design en mooie productfoto’s. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor webshop video’s om jouw doelgroep te bereiken en aan te spreken.

Opvallen met webshop video’s

Video’s zijn het meest krachtige middel om een boodschap over te brengen. Het laat details zien die op afbeeldingen ontbreken en geven een volledig beeld weer. Daarnaast is het de perfecte manier om grotere hoeveelheden informatie over te brengen, zonder dat het saai wordt! En wat te denken van de vindbaarheid van jouw website? Die wordt hier ook positief door beïnvloed.

De perfecte video marketingmix

Bij het produceren van video’s blijft het wat ons betreft niet. De video’s moeten namelijk ook nog onder de aandacht gebracht worden. Niet te vergeten de webshop zelf. Daarom gaat YAPP Multimedia Marketing voor een strategische marketingmix. Hierin spelen zowel video als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, video marketing en social media belangrijke rollen.

YAPP Multimedia Marketing produceert webshop video’s die niet te vergeten zijn. Jouw webshop valt op tussen alle andere webshops. De voornaamste voordelen van webshop video’s op een rij:

  • Goed voor de vindbaarheid
  • Laat veel meer zien dan afbeeldingen
  • Het trekt de aandacht
  • Meest krachtige middel voor het overbrengen van een boodschap
  • Je valt op tussen alle andere webshops
  • Het wekt vertrouwen

Heb je hulp nodig bij het maken van een webshop video? Dan kunnen onze experts je hierbij helpen. Heb je vragen over de beste manier om de video te verspreiden? Ook dan hebben wij de specialisten in huis die hiervan op de hoogte zijn en een goede strategie ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?