Referentie video

Referentie video

Niets is zo overtuigend als een klant die op video vertelt waarom hij of zij voor jouw bedrijf heeft gekozen. Het vraagt namelijk om een dosis loyaliteit van die klant. Iets wat alleen gebeurt wanneer de klant écht tevreden is over jouw bedrijf. Niets werkt dan ook zo goed als een klant die op beeld verteld waarom hij/zij tevreden is over jouw product. Want wanneer jouw doelgroep van anderen hoort dat jouw product goed werkt, zullen zij eerder overwegen jouw product te kopen.

Professionele referentie video’s van YAPP

YAPP Multimedia Marketing heeft de juiste apparatuur en mensen in huis om professionele referentie video’s te produceren. Stuk voor stuk vakmensen die hun sporen hebben verdiend bij televisiezenders. Bekijk ons portfolio en ons team maar eens. Wij beperken ons echter niet tot het produceren van deze video’s. YAPP Multimedia Marketing gaat verder.

Referentie video’s

Bedrijven vertellen op hun website graag waar ze goed in zijn. Logisch, want zo kan een bezoeker bepalen of de website voor hem of haar relevant is.

‘’Wij zijn specialist in’’ of ‘’klanten geven ons een 8’’ zijn zinnen die je maar al te vaak op websites leest. Toch is dit niet overtuigend genoeg voor de lezer, want hoe weet hij zeker dat dit klopt? Iedereen vindt zichzelf het best. Overtuig je potentiële klanten dus met referenties van mensen die hen zijn voorgegaan. Nog beter, door middel van referentie video’s.  Succes gegarandeerd!

  • Betrouwbaar
  • Overtuigend
  • Professioneel
  • Onderscheidend
  • Bindend

Marketing van a tot z

YAPP Multimedia Marketing combineert de krachten van verschillende online kanalen om tot een ijzersterke online marketing strategie te komen. Zo krijgen jouw referentie video’s en jouw website de aandacht die ze verdienen. Dit resulteert niet alleen in meer bezoekers op de website, ook in meer klanten.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?