Recruitment video

Recruitment video’s

Een groot gedeelte van de Nederlanders bevinden zich in een zware tijd. Ze zijn druk op zoek naar een baan die ze niet kunnen vinden. Er is wel een aanbod, maar dat aanbod is vele malen kleiner dan het aantal Nederlanders dat werk zoekt. Dit leidt ertoe dat bedrijven die een vacature hebben openstaan overspoeld worden met reacties. ‘Fijn toch?’ zou je denken, het bedrijf in kwestie heeft dan genoeg keuze om een geschikte kandidaat te vinden. Maar daar ligt nou juist het nadeel, er wordt zoveel op de vacature gereageerd dat de kans steeds kleiner wordt dat er een geschikte kandidaat bij zit. Wil je toch de perfecte kandidaat vinden voor jouw vacature? Dan kan een recruitment video uitkomst bieden.

Opvallen met een recruitment video

Een recruitment video is een video waarin jij vertelt over jouw bedrijf, wat de functie inhoudt en de functie eisen. Kortom, een vacature, maar dan op video. Dat jij opvalt tussen al die andere vacatures is niet het enige voordeel van een recruitment video. Andere voordelen zijn:

  • Sollicitanten hebben een completer beeld van wat de functie inhoudt
  • Het sollicitatieproces verloopt sneller
  • Meer kans op de juiste kandidaten

De juiste kandidaten bereiken

De overvloed aan sollicitanten heeft een voor- en nadeel. Het voordeel is dat je als bedrijf of instelling een ruime keuze hebt en dat je de kandidaat kan kiezen die het beste aansluit bij waar jij naar op zoek bent. De kans dat je als bedrijf water bij de wijn moet doen is dan ook kleiner. Het nadeel: hoe vind jij die perfecte kandidaat. Want een overvloed aan sollicitaties zorgt ervoor dat je een door heel wat brieven moet gaan voordat je de ideale kandidaat hebt gevonden. Na het produceren van jouw recruitment video, zorgt YAPP Multimedia Marketing ervoor dat deze ook onder de aandacht komt van de juist kandidaten. Dit doen wij met behulp van een unieke video en online marketingcampagne.

“Wij zorgen ervoor dat jouw recruitment video onder de aandacht komt bij mensen met de juiste eigenschappen!”

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?