How-to video

How-to video’s

Een how-to video heeft als doel om de kijker zo snel en duidelijk mogelijk te informeren. Bijvoorbeeld over de werking van een product of het uitvoeren van een fitnessoefening. Een how-to video is eigenlijk een digitale handleiding. Maar dan vele malen handiger dan een papieren handleiding.

We leven in een digitale wereld. Een wereld waarin mensen niet meer het geduld hebben om lange en ingewikkelde teksten te lezen. Laat staan een handleiding met onduidelijke afbeeldingen en aanwijzingen. Daarnaast is een how-to video leuk om te bekijken en gemakkelijk te delen. Voor je het weet gaat jouw how-to video het hele internet over. Goed voor je branding!

Een krachtig marketingmiddel

Over de hele wereld worden er elke dag meer dan 100.000.000 video’s bekeken. Dit is niet verassend, omdat video’s de hersenen prikkelen en mensen daardoor er graag naar kijken. Verder worden ook andere zintuigen geprikkeld wanneer iemand naar een video kijkt (door tekst en geluid). Hierdoor is een video een perfect middel om in te zetten voor marketing.

Laten zien hoe het moet

YAPP Multimedia Marketing beschikt over vakmensen die vol passie en creativiteit werken aan jouw how-to video’s. Maar een goede how-to video vraagt om nog een belangrijke eigenschap, namelijk ‘inlevingsvermogen’. Onze vakmensen hebben het inlevingsvermogen om naast jouw wensen ook de behoefte van de eindgebruiker in beeld te brengen.

Resultaat? Een how-to video die doet waarvoor hij geproduceerd is: laten zien hoe iets moet of hoe een product werkt.

De digitale wereld in

Na het produceren van een perfecte how-to video komt de volgende stap. De video moet onder de aandacht komen van jouw doelgroep. Hoe doe je dat? En via welke kanalen? YAPP Multimedia Marketing zorgt voor de juiste video en online marketingmix. Hierin spelen social media, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren een onmisbare rol.

Wij bedenken een strategie die volledig aansluit bij jouw wensen, bedrijf en doelgroep.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?