Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s

Natuurlijk heb je heel veel te vertellen over jouw bedrijf. Denk aan de uitleg van producten of diensten, het laten zien van het team, de usp’s, missie & visie en nog heel veel meer. Informatie die meestal verwerkt wordt in de “over ons’’ pagina. Helaas is dat vaak een pagina die ergens op de website wordt weggedrukt en waar verder weinig aandacht aan besteed wordt.

Doodzonde! Want jouw (potentiële) klant wil graag weten wie er achter het bedrijf zit en waarom jij doet wat je doet. Wil jij bezoekers van je website een compleet beeld geven van jouw bedrijf? Vertel je verhaal en zorg dat dit verhaal onthouden wordt. Hoe? Met een bedrijfsvideo, gemaakt door YAPP Multimedia Marketing.

Bedrijfsvideo’s: kort, krachtig en compleet

Een bedrijfsvideo vertelt een compleet verhaal in weinig tijd. De ideale manier om bezoekers van de website of social media kennis te laten maken met jouw bedrijf. Je geeft de kijker niet alleen een compleet beeld, maar ook iets wat ze niet snel vergeten. Een video van YAPP Multimedia Marketing wordt op je netvlies gebrand.

  • Professioneel
  • Goed voor branding
  • Compleet beeld
  • Gemakkelijk te verspreiden
  • Wordt onthouden

Het team van YAPP Multimedia Marketing bestaat uit vakmensen die hun sporen hebben verdiend bij de grote televisiezenders. Zij weten als geen ander hoe ze een pakkende bedrijfsvideo produceren van televisiekwaliteit. Een geweldige eerste indruk van je bedrijf en de mensen erachter. Verder beschikt YAPP Multimedia Marketing ook over de juiste mensen die zorgen dat de video opvalt, zodat iedereen de video ziet.

Bedrijfsvideo klaar. En nu?

YAPP Multimedia Marketing is naast video marketing, ook gespecialiseerd in online marketing, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Deze diensten combineren wij tot een unieke en zeer rendabele video en online marketingcampagne. Dat is waar YAPP Multimedia Marketing zich in onderscheidt. Wil je meer weten over bedrijfsvideo’s? Stuur dan een mailtje naar info@yapp.nl.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?