VIDEO

Wil je online aanwezig zijn en wil je opvallen tussen al je concurrenten? Dan is video marketing dé oplossing voor jou. Videomarketing is een vorm van online marketing die nog niet veel gebruikt wordt, maar die zeker verschil kan maken. Video marketing stelt je in staat een verhaal te vertellen om jouw doelgroep ervan te overtuigen wat jouw product of dienst hen te bieden heeft. Verder vallen video’s ook goed op tussen alle tekstuele content op zoekresultatenpagina’s, waardoor video marketing goed werkt om het aantal bezoekers naar jouw website te vergroten en meer conversies te realiseren. De vakmensen van YAPP Multimedia Marketing kunnen jou bij videomarketing helpen door allereerst een goede video voor jou te maken en door hierna VSEO toe te passen. Op deze manier wordt jouw video online beter vindbaar. Profiteer dus van alle mogelijkheden die video marketing jou te bieden heeft.

“YAPP Multimedia Marketing zorgt voor een perfecte mix tussen Social media, Zoekmachine Optimalisatie en Zoekmachine Adverteren voor een maximaal rendement.”

Soorten video’s

De vakmensen van YAPP Multimedia Marketing maken voor jou verschillende soorten video’s op maat. Video’s waar je aan kunt denken zijn:

Deze diversiteit aan video’s zorgt vergroot jouw kans op een hoger bereik. Wil je liever een andere soort video? Dat kan natuurlijk altijd! Mail dan naar info@yapp.nl.

Video marketing is meer dan het maken van de perfecte video

Video marketing houdt meer in dan alleen het maken van een goede video die jouw doelgroep aanspreekt. Je moet allereerst besluiten waarvoor je de video wilt inzitten en welk kanaal je hiervoor het beste kan gebruiken. In het geval van naamsbekendheid is het verstandig jouw video op Youtube en Facebook te plaatsen. Deze beiden kanalen hebben een enorm bereik waardoor jouw video sowieso een breed publiek gaat bereiken. YAPP Multimedia Marketing kan jou helpen met zowel het maken van de video als het verspreiden hiervan. Door een perfecte mix tussen het video, het doel en de gebruikte kanalen kan YAPP Multimedia Marketing voor jou een maximaal rendement realiseren.

Wil je online meer aanwezigheid creëren? En denk je dat video marketing voor jou een oplossing kan bieden? Neem dan contact op en onze specialisten helpen jou graag verder.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?