YouTube

YouTube

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Per dag worden er 4 miljard video’s bekeken en elke seconde wordt er 60 minuten aan videomateriaal geüpload. Om maar even aan te geven met wat voor omvang we te maken hebben. Het is verreweg de meest gebruikte videowebsite.

YouTube is het ideale kanaal om jouw video’s, en daarmee jouw bedrijf, onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om bedrijfsvideo’s, webshop video’s, recruitment video’s, animatiefilms, how-to video’s of referentie video’s. Mede dankzij andere social media kanalen zijn deze video’s zeer gemakkelijk te verspreiden. Jouw bedrijf wordt gezien en herkend.

YAPP gaat verder dan het produceren van video’s

YAPP Multimedia Marketing is een video en online marketingbureau. Wij produceren alle soorten video’s die hierboven benoemd worden. Wil je wat anders? Wij maken het voor je.

Naast het produceren van video’s, plaatsen wij deze ook op YouTube. Dankzij onze kennis van Video SEO, worden jouw video’s zowel in YouTube als in de zoekresultaten van Google gevonden. Uiteraard worden deze video’s ook via kanalen als Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn verspreid. Allemaal volgens een strategie die vooraf wordt bepaald, aangepast aan jouw wensen.

Ongekend rendement

Wij geloven in de combinatie van verschillende diensten. Video marketing is uitstekend te combineren met andere online marketingmiddelen, zo niet noodzakelijk. Dat is wat YAPP Multimedia Marketing onderscheidt van andere marketingbureaus. Diverse kanalen samenvoegen tot een originele campagne met een ongekend rendement is waar wij in uitblinken.

YAPP Multimedia Marketing is tevens officieel YouTube Video Creator.”

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?