Vine

VINE

Vine is relatief onbekend maar daarom niet minder interessant. Vine is een mobiele app waarmee je korte video’s van maximaal 6 seconden kunt maken. Deze kun je vervolgens delen met het Vine netwerk of een ander sociaal platform. Je zou het kunnen zien als het zusje van Twitter (het is tevens eigendom van Twitter) maar dan voor korte video’s.

Video is een nieuwe manier van communiceren. Steeds meer consumenten willen een gevoel krijgen bij een merk of bedrijf. Ze willen weten wie er achter het bedrijf zit en waarom zij doen wat ze doen. Met Vine kun je dus perfect de sfeer van het bedrijf weergeven.

Breng in 6 seconden je boodschap over

De kunst is om in 6 seconden jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep. Dit kan uiteraard op verschillende manieren. Wat je nodig hebt is vooral een dosis creativiteit. Iets wat we bij YAPP Multimedia Marketing allemaal in ons hebben.

  • Creatief
  • Kort & krachtig
  • Uitstekend te verspreiden
  • Is nooit saai
  • Werkt bindend
  • Voegt sfeer toe

Jouw online identiteit

YAPP Multimedia Marketing is een video en online marketingbureau met jarenlange expertise in het produceren van video’s. Wij geven de klant een goede indruk van jouw bedrijf, product of dienst door middel van video. Naast het produceren, ontwikkelen wij ook een strategie om jouw bedrijf een online identiteit te geven. Dit doen wij niet alleen door middel van video, maar ook door middel van social media, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Wil je meer informatie of gewoon even kennis maken? Neem dan contact met ons op via info@yapp.nl.