Twitter

Twitter

Twitter is het sociale netwerk voor korte en snelle berichten. Een uitstekende manier om iemand nieuwsgierig te maken naar het vervolg van een Tweet. Twitter is een perfecte manier om jouw doelgroep naar je website te trekken. Daarnaast is het een uitstekend medium om de interactie aan te gaan (en te behouden!) met jouw (potentiële) klanten. Door het gebruik van hashtags wordt dit nog makkelijker.

De mensen die gebruik maken van Twitter zijn niet in één woord te beschrijven. Voor elke doelgroep zijn er mensen actief op Twitter. Dat maakt Twitter voor elke organisatie interessant. De vraag is alleen: hoe pak je dit aan?

Beter vindbaar dankzij Twitter

Actief zijn op Twitter heeft, zoals je hierboven leest, een positief effect op de vindbaarheid van jouw website. Deze scoort hoger in de zoekresultaten van Google bij (consequent) gebruik van dit sociale media. Dit effect zal de komende jaren alleen maar groter worden. Onmisbaar dus!

  • Korte en pakkende berichten
  • Doelgroep verleiden
  • Snelle verspreiding
  • Snel schakelen
  • Volg wie je maar wilt
  • Goed voor je vindbaarheid

Twitter als onderdeel van de marketingmix

YAPP Multimedia Marketing gelooft dat Twitter slechts een onderdeel van jouw totale online marketingmix is. Wij ontwikkelen voor jou een strategie die verder gaat dan social media alleen. Denk aan een combinatie van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en video marketing (VSEO). Dit verschilt natuurlijk per organisatie. Wij helpen je graag met de ontwikkeling van de juiste online strategie.

YAPP Multimedia Marketing is gespecialiseerd in videomarketing, social media, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Haal meer rendement uit je online campagnes door een geoptimaliseerde mix.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?