LinkedIn

LinkedIn is het sociale netwerk voor professionals. Zie het als een database met digitale CV’s. Ook is het een netwerk waar een groot aantal potentiële klanten aanwezig is. De focus ligt bij LinkedIn op het netwerken met mensen waar je daadwerkelijk iets voor kunt betekenen. Daarnaast is LinkedIn het ideale netwerk om je vacatures onder de aandacht te brengen en mogelijke kandidaten te bekijken. Heb je geen vacatures uitstaan? Dan is LinkedIn een heel goed medium om je bedrijf te positioneren en onder de aandacht te brengen.

De belangrijkste mogelijkheden van LinkedIn

  • Netwerk van professionals
  • Talloze potentiële klanten
  • Talloze potentiële medewerkers
  • Jouw bedrijf onder de aandacht brengen

Wanneer word jij actief?

Actief zijn op social media klinkt gemakkelijker dan het is. Want, wat ga je vertellen? Hoe moet je het vertellen? Heb je wel iets te vertellen? Allemaal vragen die veel bedrijven bezighouden. Ondertussen tikt de tijd voorbij en gebeurt er weinig. Daarom is het tijd om iemand in te schakelen die weet hoe je LinkedIn op de juiste manier kunt inzetten. Dan levert het ook daadwerkelijk iets op!

Een duidelijke strategie

YAPP Multimedia Marketing is een uniek video en online marketingbureau uit Amsterdam. Waarom wij zo uniek zijn? Wij combineren video én social media marketing om voor jouw bedrijf een unieke strategie te bedenken en uit te voeren. Een strategie die past bij jouw bedrijf en doelgroep. LinkedIn is slechts een stukje van de puzzel. Wij maken deze puzzel voor jou compleet.

Ben jij geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?