Google+

Google+

De meesten kennen het sociale netwerk van Google wel. Maar gebruiken? Dat liet even op zich wachten. De laatste jaren is er een omslag gaande. Dit komt mede door de hoeveelheid advertenties die men op Facebook voorbij ziet komen. Van advertenties is er op Google+ (nog) geen sprake.

Het zijn voornamelijk professionals die gebruikmaken van Google+. Jongeren zitten er nog weinig. Een netwerk met een wat serieuzer karakter dan Facebook. Welke doelgroep jouw bedrijf ook heeft, wij raden het aan om een Google+ account te maken en deze ook consistent te gebruiken.

Google+ ook voor je vindbaarheid

Social media zijn naast het in contact komen met je doelgroep, nog ergens anders goed voor. Namelijk voor de vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van Google. Het zal je dan ook niet verbazen dat Google+ hier het meeste effect op heeft van alle sociale netwerken. Als je het maximale uit je online marketing strategie wilt halen kun je social media, dus ook Google+, niet links laten liggen.

De meeste vragen die wij vaak krijgen wanneer het op social media aankomt zijn:

  • Hoe bereik ik mijn doelgroep?
  • Hoe zorg ik voor meer volgers?
  • Wat moet ik delen met mijn volgers?
  • Wat wil ik bereiken?
  • Wat zijn de do’s & don’ts?

Wij hebben de antwoorden

De vakmensen van YAPP Multimedia Marketing staan klaar om voor jou een strategie te bedenken, ontwikkelen én uitvoeren die antwoord geeft op al deze vragen. Wij beperken ons echter niet tot social media alleen. Wij geloven dat social media slechts een schakel is in jouw online marketingmix. Daar baseren wij onze strategie op. Heb je zelf geen tijd (of de mensen) om het uit te voeren? Wij helpen je graag!

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?