Facebook

Facebook

Facebook telt ruim 7 miljoen Nederlandse gebruikers. Het kan dus niet missen dat daar ook jouw doelgroep tussen zit. Een doelgroep die bedrijven maar lastig kunnen bereiken omdat zij niet weten hoe. Hierdoor wordt er vaak maar wat gedaan en onnodig veel tijd en geld gestoken in probeersels. Facebook en andere sociale media kanalen zijn goed voor de vindbaarheid van jouw website binnen de zoekresultaten. Daarom mag je de sociale media kanalen niet wegdenken binnen je zoekmachine marketing. Wil je dus echt goed online vertegenwoordigd zijn, dan kun je sociale netwerken als Facebook niet (langer) links laten liggen.

Laagdrempelig en toegankelijk

Facebook is een zeer informeel sociaal netwerk en bijzonder geschikt voor het delen van foto’s en video’s. Het is een uitermate geschikt netwerk om op een laagdrempelige manier in contact te komen met jouw doelgroep. Belangrijk is om hier creatief mee om te gaan op de juiste manier. Mensen raken steeds meer en meer visueel ingesteld en willen graag deel uitmaken van een community. Bouw je eigen community op rondom jouw bedrijf en maak gebruik van Facebook om je doelgroep te informeren maar ook te entertainen met foto’s en video’s.

Maak Facebook onderdeel van je online marketingmix

De vakmensen van YAPP Multimedia Marketing staan klaar om voor jou een strategie te bedenken met een duidelijk doel. Wij beperken ons echter niet tot de sociale media kanalen. Wij geloven dat social media slechts een schakel is in jouw online marketingmix is. Daar baseren wij je nieuwe online strategie op. En de uitvoering? Die nemen wij ook graag op ons.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte?