Online Marketing

Online Marketing

Ben je online actief door middel van een website of webshop maar blijven bezoekers uit? Wil je een betere online vindbaarheid realiseren? Of wil je meer conversies realiseren voor jouw website? Online marketing kan hierbij goed helpen, omdat het bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal bijdragen aan een betere online zichtbaarheid. Online marketing is dan ook hét middel dat bedrijven tegenwoordig (moeten) toepassen. De grootste reden hiervoor is de toenemende activiteiten van consumenten online. Een steeds groter deel van de bevolking bevindt zich meerdere uren per dag online, het is dan ook essentieel om als bedrijf online aanwezig te zijn.

Het is wel van belang om als bedrijf goed na te denken over hóe je online aanwezig wilt zijn en een goede keuze te maken in de middelen die je hiervoor wilt gaan gebruiken. Verder is het ook aan te raden een algemene strategie te bepalen waar alle middelen onder vallen en dit dan verder per middel te verdiepen. Op deze manier vindt er een samenhang plaats en versterken de gekozen online marketingmiddelen elkaar.

In het geval van Yapp worden de volgende online marketing vormen aangeboden:

SEA

Voor Search Engine Advertising (SEA) maakt Yapp gebruik van Google AdWords. In AdWords worden campagnes gemaakt die voor meer bezoekers en conversies zorgen. De advertenties die onder deze campagnes hangen worden getoond in het betaalde gedeelte van de zoekresultaten en gaan meteen online. Hierdoor heeft SEA een veel directer effect dan SEO.

SEO

Met Search Engine Optimization (SEO) wordt de website zelf geoptimaliseerd om goed te scoren in de gratis zoekresultaten van Google. Deze optimalisatie omvat vooral het verbeteren van de website techniek en de interne linkstructuur, het maken van klant- en SEO vriendelijke teksten en het zorgen voor kwalitatieve (externe) links. Dit draagt allemaal bij aan een kwalitatieve website die hoger geïndexeerd zal worden door Google.

VSEO

Video SEO of VSEO wordt toegepast om een video beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google. Het grote voordeel van VSEO is dat een video veel meer opvalt tussen de zoekresultaten, omdat het merendeel hiervan bestaat uit teksten. VSEO is een nog niet veelgebruikt onderdeel waardoor hier nog veel kansen liggen.

Video marketing

Met video marketing worden video’s gemaakt die de klanten aanspreken en tot de verbeelding spreken. Het doel van deze video’s is om meer conversies te realiseren voor bedrijven. Om dit te doen kun jij bij Yapp kiezen uit verschillende video’s zoals animatie-, bedrijfs- en productvideo’s.

Gecertificeerde medewerkers

Yapp heeft alle specialisten in huis om de verschillende online marketing middelen goed toe te passen. Al onze specialisten delen een passie voor online marketing en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je meer weten over onze medewerkers en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@yapp.nl.