Diensten

YAPP Multimedia Marketing zorgt voor een perfecte mix tussen het ontwerpen van websites, Video Producties, Social Media, Zoekmachine Optimalisatie en Zoekmachine Adverteren voor een maximaal rendement.

WEBSITE
Bij YAPP ben je op het juiste adres voor het ontwerpen en programmeren van jouw website en webshops.
Meer informatie

VIDEO
Waarom geeft video marketing zo’n enorme boost aan mijn online campagnes? YAPP is specialist in het produceren en vindbaar maken van jouw video of animaties.
Meer informatie

APP
Wij helpen, adviseren en ondersteunen organisaties met de technische ontwikkeling van iOS, Android en Windows Mobile applicaties. Er zijn verschillende modellen voor applicaties.
Meer informatie

WEBSITE OPTIMALISATIE
Zoekmachine marketing (ook wel SEM genoemd) is een zeer kostenefficiënte vorm van online marketing. Door als bedrijf op zoekmachines zichtbaar te zijn op de juiste zoektermen, neemt het aantal relevante websitebezoekers toe.
Meer informatie

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN
Adverteren is een veelgebruikte en succesvolle manier om met een product, dienst of merk de doelgroep te bereiken. Via Social Media adverteren weet je zeker dat je doelgroep wordt bereikt.
Meer informatie

Onze laatste cases

Meer bekendheid, herkenning en rendement voor jouw bedrijf? Neem contact op of laat ons contact opnemen met jou. YAPP Multimedia Marketing maakt jouw bedrijf online zichtbaar. Op elk kanaal.

YAPP z’n laatste nieuws